Outdoor Room at the Top – Penshurst, Kent.

Four floors up with cracking views over the Kent countryside and with a 100m2 of useable roof space on two levels and two seperate kitchen terraces for those coffee breaks. We set about designing in some practical features using a Driftwood colour Millboard.

We created an L-shaped lounge sunbed/seating area incorporating a sunken planter and angled back rest for the adults with wrap around step for the little ones to sit on. A waterproof storage unit to keep Cushions and Barbeque when not in use. Steps take you to the upper deck terrace area to be used as a dining area. Strategically placed plants add a subtle colour. A Clean and tidy contemporary style that is low maintenance for an area exposed to all that the British weather can throw at it.

f1f3e0_781ce86a095a428981ca6b4ee50b4efb
f1f3e0_ceb9baad54a24e3b8a9022886657acd9
f1f3e0_6f622cf09b4e4f619c41fcd591ed65dc
f1f3e0_ac39530cb8d74a92965d7cce20ae2cba
f1f3e0_6faec61415a54d8c9ed1f9d0c83d674e
f1f3e0_d5d82352b654472ba9952972b35c522c
f1f3e0_6884594418384e2fab38266c8e86d525
f1f3e0_d04f9d05f20e4cc1b626e887a281bbfb
f1f3e0_35194f7b33eb408fbe4920317ba0e794
f1f3e0_c268b58efefe42488218c118d58c3bf8
f1f3e0_5ba0f9e8f7394de7b0f0043516acc07e
f1f3e0_22a77001e127498d9a503a131fd4a5c2