Indoors/outdoors blend into one entertaining space.

This L-shaped property has been re-built and enlarged to maximize the great views on a sloping plot. The focal point of the property is the large open plan kitchen with bi-fold doors. So rather than building steps down to the ground which was a 900mm drop, we constructed a large deck area flush to the door threshold with two points of access to the garden. This created the extended indoor/outdoor entertaining area for the family and friends.

Material used was the dark ThermoWood Ash hardwood and the gap between the handrail and deck was tensioned stainless steel wire to keep the open feel and not obscure the views when sitting down.

f1f3e0_8a60c8d4df634963a86ea902b0709ae2
f1f3e0_a663ee325bd74c0997ef4f210393d4b1
f1f3e0_d9eb74f5d9bd43b1aad71a90a8961214
f1f3e0_699bd110038944bfbd6440c3ace1fb90.jpg